Werkplaats

Eigen productiehal

Vanuit onze professioneel ingerichte productiehal in Someren produceren we dorpels, vensterbanken, deuromlijstingen en brievenbussen. Onze ervaren vakmensen voeren alle disciplines onder één dak uit. Van zagen en boren tot schuren en polijsten van natuursteen. Ze maken gebruik van de modernste apparatuur en de nieuwste technieken voor de verwerking van natuursteen. Uw kwaliteit en onze veiligheid zijn hierbij onze eerste prioriteit.

Onze klantenkring

Tot de klantenkring van Vossen Natuursteen horen leveranciers van bouwmaterialen, bouwbedrijven en particulieren. Daarnaast werken we intensief samen met interieurbouwers en aannemers. Wilt u een goed onderbouwd advies over de mogelijkheden in natuursteen of de juiste materiaalkeuze. Onze vakmensen staan u graag met raad en daad terzijde. Ons dealernetwerk beschikt over een materialenboek en een set stalen van Vossen Natuursteen. Bekijk de landkaart van Nederland voor een dealer bij u in de buurt.

Bestellingen particulieren

Als particulier kun u bij ons dealernetwerk alle materialen bezichtigen. Ook kunt u eventueel in onze productiehal in Someren het ruwe materiaal uitzoeken. Hier kunt u een keuze maken uit de natuurstenen platen die we op voorraad hebben. Zo waarborgen we dat u de kleur krijgt die u heeft uitgezocht. Tevens kunt u rechtstreeks bij Vossen natuursteen een prijsaanvraag indienen. Na opdracht kunnen dan de bestelde materialen worden afgehaald bij een van onze dealers.