Peters Hout en Bouwmaterialen

peters-logo.jpg
Coevorderweg-Noord 16, 7776 BW Slagharen, Nederland
16 Coevorderweg-Noord Slagharen Overijssel 7776 BW NL

Ruim 80 jaar geleden begon mijn over- grootvader een bouwmaterialen groothandel aan de Coevorderweg-Noord 16 te Slagharen. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een professionele hout & bouwmaterialen groothandel. Onze klanten zijn aannemers, zzp-ers en de particuliere zelfbouwer.Door onze jarenlange ervaring met zowel de inkoop als de verkoop van hout en bouwmaterialen onderscheiden wij ons door uitsluitend kwaliteits- producten te leveren uit een groot voorraad bestand. Sinds een aantal jaren zijn wij lid van de 4 + Bouwmaterialen dit is een inkooporganisatie met op dit moment 84 leden verspreid over heel Nederland. De leden van 4 Bouwmaterialen opereren geheel zelfstandig. De essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden centraal geregeld. Door de gezamenlijke inkoop van goederen kunnen wij voor scherpe prijzen een kwalitatief hoogstaand product verkrijgen.

In het voorjaar van 2017 openen wij een nieuwe bouwshop en showroom welke de inrichting en uitstraling heeft van de BPG-formule.

De BPG-formule wordt exclusief door leden van de inkooporganisatie 4+ Bouwmaterialen gevoerd. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 35 BPG-vestigingen. Allemaal zelfstandige ondernemers met een sterke lokale en regionale binding. BPG zorgt voor een eenduidige uitstraling van deze ondernemers en een basisassortiment. De vakkennis wordt op peil gehouden door trainingen. Onze verkoopmedewerkers bezitten (mede door hun ervaringen in de praktijk) een ruime kennis van bouwen en renoveren en zijn daarom in staat om een eerlijk en betrouwbaar advies te geven.

Routebeschrijving

Menu